Dirkbell Entered into The Australian Prime Minister’s PM Literary Awards Robert Sherriff-Australian my tweede boek ‘n kinderboek – Dirkbell – sien besonderhede hieronder – alles gereed – klik asseblief op skakels om te koop dankie – Rated five star *****

IF YOU COME ON THIS SITE PLEASE LEAVE COMMENT THANK YOU

Dirkbell Entered into The Australian Prime Minister’s PM Literary Awards
Robert Sherriff-Australian my tweede boek ‘n kinderboek – Dirkbell – sien besonderhede hieronder – alles gereed – klik asseblief op skakels om te koop dankie – Rated five star
Robert Sherriff-Australian libri im i dytë Libri i fëmijëve – Dirkbell – shiko detajet më poshtë – të gjitha gati – kliko mbi lidhjet për të blerë thank you Diçka – http://getbook.at/DBell Ju lutemi klikoni në linkun për të blerë faleminderit Hyri në اmimet e Kryeministrit Australian të Kryeministrit 2019 Robert Sherriff-Australian – Actor-Model-Poet- Autor-Singer- Historian – Fotograf Dirkbell ketri jeton në majë të një pemë të madhe të lisit afër detit, me gruan e tij dhe foshnjat e tyre binjake. اdo ditë ai depërton nëpër pyje, duke mbledhur ushqim të mjaftueshëm për familjen e tij. Ai është miqësor me familjen e minjve që zotëron furrë në rrënjë të pemës, por kur Cooper, një terrier ngjyrë kafe që jeton aty pranë, i frikëson Tom cat, atëherë Cooper merr gjërat në duart e tij. A mund ta bindë Cooperin që të përmirësojë rrugët e tij? A do të kthehet Tom nëse ai e bën? ثshtë në dorë të Cooper për të shpëtuar ditën dhe paqen dhe qetë e lagjes së tij duke bindur pupun e padisiplinuar të vlerësojë miqësinë dhe të jetë i vëmendshëm ndaj të tjerëve. robtsherriff871954@gmail.com https://twitter.com/Lloyd8754Rob http://www.robert-sherriff.com/ https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/ https://www.imdb.com/user/ur93657913/?ref_=nv_usr_prof_2 https://www.goodreads.com/user/show/87171469-robert-sherriff https://www.fishpond.com.au/Books/Dirkbell-Robert-Sherriff/9781912639342 ROBERT SHERRIFF AUTHOR E DIRKBELL DHE NUK KA NJث SHTثPI http://www.amazon.com.au/dp/1912639270/ http://www.blogtalkradio.com/naasca/2018/09/29/stop-child-abuse-now-scan–1975 https://www.fishpond.com.au/Books/Nobodys-Home-Robert-Sherriff/9781912639335 https://www.fishpond.com.au/Books/Dirkbell-Robert-Sherriff/9781912639342 Robert Sherriff-Australian libri im i dytë Libri i fëmijëve – Dirkbell – shiko detajet më poshtë – të gjitha gati – klikoni në lidhjet për të blerë faleminderit – Vlerësuar pesë yje

https://wordpress.com/read/feeds/93554905/posts/2197523047
https://wordpress.com/read/feeds/93554905/posts/2197514420
Philanthropist, and Humanitarian. Advocate for Women’s Rights. feminist. activist//Sharing news and tips about // digital marketing // social media // influencers // Radio // Blogger // Writer of ALL Sorts Bio writer. Reading History. Favorite Subject America. A Large Following // Follows you//…………………. Youtuber,… ……………..Im that voice. ……………………………………………………………..
philosophy, draw, travel, history and strong faith. Thirst of wisdom! The Passion.
🎶 Music – Robert Sherriff Follower 🎶 https://soundcloud.com/user-465885016 🎶
Rearing up a child is a collective responsibility. Keeping children safe is your responsibility.
My joy comes from God the finisher of our soul and my Lord Jesus Christ Beloved Son of God.
Talk back Radio in the States (USA)
http://www.blogtalkradio.com/naasca/2018/09/29/stop-child-abuse-now-scan–1975
https://wordpress.com/read/feeds/93554905/posts/2197523047
https://wordpress.com/read/feeds/93554905/posts/2197514420
Philanthropist, and Humanitarian. Advocate for Women’s Rights. feminist. activist//Sharing news and tips about // digital marketing // social media // influencers // Radio // Blogger // Writer of ALL Sorts Bio writer. Reading History. Favorite Subject America. A Large Following // Follows you//…………………. Youtuber,… ……………..Im that voice. ……………………………………………………………..
philosophy, draw, travel, history and strong faith. Thirst of wisdom! The Passion.
🎶 Music – Robert Sherriff Follower 🎶 https://soundcloud.com/user-465885016 🎶
Rearing up a child is a collective responsibility. Keeping children safe is your responsibility.
My joy comes from God the finisher of our soul and my Lord Jesus Christ Beloved Son of God.
Talk back Radio in the States (USA)
http://www.blogtalkradio.com/naasca/2018/09/29/stop-child-abuse-now-scan–1975
Success or Failure, nothing is Permanent! 👌 SO Just put your Best foot. 👍 Maintain Values, Justice and Virtues at all times ✌👊✔️ and you would Make it THROUGH the Rough patches Always!! ☺ . #athingaday #Success #Failure #Nothing #Permanent #Value #Justice #Virtue #Through
ROBERT SHERRIFF – AUTHOR- DIRKBELL- CHILDRENS BOOK
United States:
My books are available from all good books stores and to mention a few below thank you Rob
https://wordpress.com/view/robertsherriffauthorpoetactormodelsingerhistorian.wordpress.com
Titles are automatically made available to more than tens of thousands of retailers, libraries, schools, e-commerce companies, and other channel partners, including Barnes & Noble, Chapters/Indigo (Canada), and other well-known book retailers and wholesalers across North America.
United Kingdom | Europe: Adlibris , Agapea, Amazon.co.uk, Aphrohead, Bertrams, Blackwell Book Depository Ltd, Books Express, Coutts Information Services Ltd, Designarta Books, Eden Interactive Ltd, Foyles, Gardners, Trust Media Distribution (formerly STL), Booktopia, Mallory International, Paperback Shop Ltd, Superbookdeals, The Book Community Ltd, Waterstones, Wrap Distribution, Australia & New Zealand, Fishpond, The Nile, James Bennett, ALS, Peter Pal, University Co-operative Bookshop, and avalible in all good book shops world wide.
Robert Sherriff an award winning writer has only been writting Poetry and books for the last four years. Robert is based in Adelaide South Australia. Rob is a social media geek. Rob has three web pages and over 60 social media pages. Robert is a voice for those who do not have a voice.