Ju lutemi të para-porositni – Detective Crow-New York, Nju Jork Robert Sheriff AUTHOR E Detective Crow-New York, New York Michael Terrence Botime

Ju lutemi të para-porositni – Detective Crow-New York, Nju Jork Robert Sheriff AUTHOR E Detective Crow-New York, New York
Michael Terrence Botime
Ju lutemi të para-porositni Detective Crow-New York, Nju Jork në linjë. Tregojini miqve tuaj miq atje dhe kështu me radhë. Ky libër do të hyjë në seksionin klasik. – Botimi i Michael Terrence
Robert Sherriff Autori i Detective Crow-New York, Nju Jork
Ju lutem, para-porositni Detective Crow-New York, Nju Jork online. Tregojuni miqve tuaj për librin dhe miqtë e tyre e kështu me radhë. Ky libër do të hyjë në seksionin klasik. Çdo fëmijë do të dëshirojë një. Ju lutem, urdhëroni Detective Crow-New York, Nju Jork
JU LUTEMI NË KËTË DËSHIRA TË DYJA TWITTER THANK YOU kaq shumë kanë një ditë të madhe https://twitter.com/SherriffBook https://twitter.com/Lloyd8754Rob
Robert Sheriff Autori i Detective Crow-Nju Jork, Nju Jork Vjen Së shpejti – Detective Crow-Nju Jork, Nju Jork nga Robert Sheriff Detective Crow-Nju Jork, Nju Jork është libri i ri nga Robert Sheriff. Pjesa Noir Triller, pjesë Fantasy, pjesë Historia Alternative e botës Detective Crow përfshin një mori personash të paharrueshëm dhe joshës. Historia zhvillohet në rrugët e Nju Jorkut dhe një të ardhme ku njerëzimi jeton në bunkerë nëntokësorë dhe robotët humanoid ecin në tokë. Ne zhvendosemi në mënyrë dinamike midis fiction-it shkencor, faktit historik dhe betejës së Detective Crow me kapitenin e saj Neira dhe herën e hershme femërore Princess Blackie. Në një botë të populluar nga lepujt, ratsat, majmunët, të huajt, robotët, polici në stilin e stilit policor dhe ngjarjet më të mëdha botërore të shekullit 20 dhe 21, ky libër ka më shumë qesh dhe ide në çdo faqe sesa romani mesatar. Të dy të rinj dhe të vjetër do të gëzojnë atë. RL Sherriff http://www.robert-sherriff.com/ https://www.facebook.com/robertlloydsherriff871954 robtsherriff871954@gmail.com https://twitter.com/Lloyd8754Rob http://www.robert-sherriff.com / https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/ https://www.imdb.com/user/ur93657913/?ref_=nv_usr_prof_2 https://www.goodreads.com/user/show/87171469 -robert-sherriff https://www.fishpond.com.au/Books/Dirkbell-Robert-Sherriff/9781912639342 ROBERT SHERRIFF AUTHOR I DIRKBELL DHE NOBODY’S HOME http://www.amazon.com.au/dp/1912639270/ Robert Sherriff është një shkrimtar i vlerësuar me çmime. DIRKBELL NDAJ KRYERJEN E KRYEMINISTRIT TË KRYEMINISTRIT AUSTRALIAN LIBRI 2019 STAR *