Ве молиме пред нарачка – Детективска врата-Њујорк, Њујорк Роберт Шериф АВТОР НА Детективска Кроу-Њујорк, Њујорк admin@mtp.agency Мајкл Теренс издаваштво

Ве молиме пред нарачка – Детективска врата-Њујорк, Њујорк Роберт Шериф АВТОР НА Детективска Кроу-Њујорк, Њујорк
admin@mtp.agency
Мајкл Теренс издаваштво
Ве молиме нарачајте детективска кроу-Њујорк, Њујорк на линија. Кажете им на пријателите пријатели и така натаму. Оваа книга ќе оди во класичен дел. – Мајкл Теренс издаваштво
Роберт Шериф Автор на Детективска врата-Њујорк, Њујорк
Те молам, детективска кроу-Њу Јорк, Њујорк нарачана однапред. Кажете им на своите пријатели за книгата и нивните пријатели и така натаму. Оваа книга ќе влезе во класичниот дел. Секое дете ќе го сака. Ве молиме нарачајте Детективска Кроу-Њујорк, Њујорк
ВЕ МОЛИМЕ НА ОВИЕ ВРЕМЕ НА ДВАТАТА ТИТУТЕРА БЛАГОДАРАМ БЛАГОДАРАМ ДЕНЕШЕ ДЕНЕТ https://twitter.com/SherriffBook https://twitter.com/Lloyd8754Rob
Роберт Шериф АВТОР НА Детективска Кроу-Њујорк, Њујорк Наскоро – Детективска врата-Њујорк, Њујорк од Роберт Шериф Детективот Кроу-Њујорк, Њујорк е новата книга на Роберт Шериф. Дел Ноар трилер, дел Фантазија, дел Алтернативна историја на светот Детективска врата вклучува голем број незаборавни и волшебни ликови. Приказната се одвива на средните улици на Њујорк и во иднина каде што човештвото живее во подземни бункери и хуманоидни роботи одат на земјата. Динамично се менуваме меѓу научната фантастика, историскиот факт и битката на детективката Кроу со нејзиниот непријател Капетан Неира и крадецот на фетум-фетула, принцезата Блаки. Во светот во кој живеат зајаци, стаорци, мајмуни, вонземјани, роботи, тајно полициски операции и големи светски настани од 20 и 21 век оваа книга повеќе се смее и идеи на секоја страница од просечниот роман. И младите и старите ќе уживаат во тоа. RL Sherriff http://www.robert-sherriff.com/ https://www.facebook.com/robertlloydsherriff871954 robtsherriff871954@gmail.com https://twitter.com/Lloyd8754Rob http://www.robert-sherriff.com / https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/ https://www.imdb.com/user/ur93657913/?ref_=nv_usr_prof_2 https://www.goodreads.com/user/show/87171469 -роберт-шерриф https://www.fishpond.com.au/Копија/Dirkbell-Robert-Sherriff/9781912639342 РОБЕРТ ШЕРРИФ АВТОР НА ДИРКБЕЛ И ДОЛЖЕН НОБОДИН http://www.amazon.com.au/dp/1912639270/ Роберт Шериф е наградуван писател. ДИРКБЕЛ ВКЛУЧИ ПРЕМИ-МИНИСТРСКИОТ ПМИОТ ЛИТЕРАТУРНИ НАГРАДИ КНИГА 2019 ОТВОРЕН ПЕТ ЗВЕЗД *