‘Robert Sherriff Autor i DIRKBELL – MUND T B BNI LIBRET E MUAJ ANDO GJITHA N W BOT Lista e klientëve të mi “KUSH KAN B GJYKIMET E MY LIDHJE MUAJ” EMRI MUAJ ISSHTU AUTHOR I SHERRIFFIT ROBERT.

Robert Sherriff Autor i DIRKBELL - MUND T B BNI LIBRET E MUAJ ANDO GJITHA N W BOT
Lista e klientëve të mi "KUSH KAN B GJYKIMET E MY LIDHJE MUAJ" EMRI MUAJ ISSHTU AUTHOR I SHERRIFFIT ROBERT. Unë jam duke vdekur nga ASBESTOS ju lutem Blerni librat e mia faleminderit, ROB. "KIM KARDASHIAN WEST" - "ELLEN DEGENERES" "Rihanna" "OPRAH WINFREY" - Angelina Jolie "
https://www.amazon.com.au/dp/1912639270/ - Bleni në internet - SHT HPI I NOBODY
https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/ Bleni DIRKBELL në internet
https: //www.fishpond.com.au/Books/Dir ... Bleni në internet - DIRKBELL
https: //www.fishpond.com.au/Books/Nob ... Blej në internet -
https: //www.booktopia.com.au/dirkbell ... DIRKBELL
Adresa postale
11 KYLIE CRESENT HILLBANK South Australia, aktor australian - poet - autor - këngëtar - Historian - Australian
JU LUTEM Blini ONLINE DHE SHQYRTIM.
 
https://wordpress.com/block-editor/post/robert-sherriff-author-poet-actor-model-singer.com
http://getbook.at/NOHOME NOBODY’B HOME
 
http://getbook.at/DBell DIRKBELL
 
Libri i tretë i Roberts - Zoti im Sa i madh je ti
http://getbook.at/MGHG
 
http://getbook.at/ YANKS CRAZY CRAZY GJYQS
 
CROW DETEKTIVE: NEW YORK, NEW YORK - NUK MUND T JET NGA JETA XMAS http://getbook.at/DCNYNY
 
Faqja e Uebit: https://wordpress.com/block-editor/post/robert-sherriff-author-poet-actor-model-singer.com
 
Dirkbell
Dirkbell - Libri për fëmijë nga Robert Sherif Ky është libri për fëmijë që synon lexuesit e rinj të moshës 3 - 8 vjeç.
Ajo tregon historinë e Dirkbell, një ketër dhe një njeri i familjes që jeton në një pemë lisi të madh. Dirkbell i pëlqen jeta e lehtë me gruan dhe fëmijët e vegjël. Ai pastron dhe mbledh ushqime dhe ka një jetë shumë të mirë të ketrit, por Cooper terri kafe ka filluar të bëhet problem.
Cooper po i kalon ditët duke u leh dhe duke shqetësuar të gjithë fqinjët në pyll. Dirkbell vendos të ndihmojë bakrin dhe veten e tij