Robert Sherriff Autor-Poet Aktori – SHTPIA E NOBODY – Histori e VRTET SHPENZIMI SEX – HORROR – TERROR

Robert Sherriff Autor-Poet Aktori - SHTPIA E NOBODY - Histori e VRTET
SHPENZIMI SEX - HORROR - TERROR - Abuzim DOMESTIC - SHPENZIMI - VRESHT Historia DO T M BNI QAR. Unë jam duke vdekur ASBESTOS
JU MUND T B Bini BLERJET E MY LIBRA TUAJ N IN BOT
Lista e klientëve të mi “KUSH KAN B NDRMARR B LIDHJEN MUAJ” "KIM KARDASHIAN WEST" - "ELLEN DEGENERES" "Rihanna" "OPRAH WINFREY" - Angelina Jolie "" KEVIN COSTNER "
 
Kjo ka të bëjë me abuzimin seksual të një djali 7-vjeçar nga punonjësit e punësuar nga Qeveria e Australisë së Jugut 1961 (histori e vërtetë) kjo ka të bëjë me Terror Horror and Murder
Ju lutemi lexoni këtë. Mos ik. Ky libër ka të bëjë me ("Abuzimi në familje") dhe ("Abuzimi seksual") shumica e njerëzve nuk duan të flasin për këtë?
  
Rishikimi nga Lisa Zarcone e vlerësoi se ishte e mahnitshme FIVE STAR
Shtëpia e Askush nuk është me të vërtetë një histori zemërthyer. Unë isha me sy të përlotur shumë herë kur ktheva faqet. Autori ka qenë në ferr dhe përsëri është duke jetuar për të rrëfyer historinë e tij të abuzimit të tmerrshëm jo vetëm nga familja e tij, por nga dora e vetë njerëzve që duhej ta mbronin. Vite me vite të abuzimit të vazhdueshëm e dërguan të riun Robert një rrugë tradhtie përtej asaj që mund të imagjinojë mendja. Padrejtësitë që ndodhën gjatë gjithë jetës së tij të re i hapën rrugën një të rrituri plotësisht të dëmtuar. Me guxim dhe forcë të vërtetë, Roberti marshoi si një ushtar i përkushtuar duke shkuar në betejë duke luftuar për të vërtetat e tij dhe lirinë në çdo hap të rrugës. ! Pesë yje
 
http://getbook.at/NOHOME NOBODY’B HOME
 
http://getbook.at/DBell DIRKBELL
 
Libri i tretë i Roberts - Zoti im Sa i madh je ti
http://getbook.at/MGHG
 
http://getbook.at/ YANKS CRAZY CRAZY GJYQS
 
CROW DETEKTIVE: NEW YORK, NEW YORK - NUK MUND T JET NGA JETA XMAS http://getbook.at/DCNYNY