SHERRIFI ROBERT JU MUND T B Bini BLERJET E MY LIBRA TUAJ N IN BOTUnë jam duke vdekur

SHERRIFI ROBERT
 
JU MUND T B Bini BLERJET E MY LIBRA TUAJ N IN BOT
                                                                                                                                  Unë jam duke vdekur nga ASBESTOS
 
Sanktumet e Brendshme të Imagjinatës sime - Tankë të çmendura të përgjakshme - Udhëtimi Fillon.
Nga Robert Sherriff BUY ONLINE
 
Lista e klientëve të mi "KUSH KA NDIKUAR LIBRI TY MY" "" KIM KARDASHIAN WEST "-" ELLEN DEGENERES "" Rihanna "" OPRAH WINFREY "- Angelina Jolie" "KEVIN COSTNER"
 
 
Të gjitha fjalët dhe historia ime dhe po, tani mund t'ju tregoj historinë time. Se si do ta përshkruaj shkrimin tim është që të shtoj qirinj dhe pak verë të kuqe, e rrëfej, pastaj shtoj pak muzikë të miat. Unë e shoh botën tani nga një dritë tjetër dhe mund të ketë gjithnjë liri të shtypit.
 
Nga Robert Sherriff
 
https://www.amazon.com.au/Inner-Sanctums-My-Imagination-Journey/dp/1913289648/ref=sr_1_1?keywords=crazy+bloody+yanks&qid=1588165416&s=books&sr=1-1
 
Zoti im Sa i madh je ti
http://getbook.at/MGHG
 
 
HOMA NOBODYS https://www.booktopia.com.au/nobody-s-home-robert-sherriff/prod9781912639335.html
 https://www.amazon.co.uk/-/e/B07H3XHJZ5
 
 
 
Dirkbell
https://www.fishpond.com.au/Books/Dirkbell-Robert-Sherriff/9781912639342
 
 
 USA: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
 
 
 
Detective Crow New York, New York ende nuk është në shitje