SHERRIFI ROBERT – Zoti im, sa i madh je Arti JU MUND T B Bini BLERJET E MY LIBRA TUAJ N IN BOT.

SHERRIFI ROBERT
 
Zoti im, sa i madh je Arti
 
JU MUND T B Bini BLERJET E MY LIBRA TUAJ N IN BOT
 
Unë jam duke vdekur nga ASBESTOS
 
Lista e klientëve të mi "KUSH KA NDIKUAR LIBRI TY MY" "" KIM KARDASHIAN WEST "-" ELLEN DEGENERES "" Rihanna "" OPRAH WINFREY "- Angelina Jolie" "KEVIN COSTNER"
 
 
Robert Sherri
Zoti im, sa i madh je Arti.
 
Oh, Ati i Mëshirshëm, Zoti Zot, sa i fuqishëm je, sa i madh je Perëndia im i vetëm i vërtetë. Ju lutem, dëgjoni fjalët e mia, fjalët e një mëkatari dhe fjalët e pikëllimit. Sepse unë që, në shumë raste, ju kam mbyllur. Në ato kohë kam qenë i butë, i dobët dhe frikacak. Tani bie në shpatën time, në gjunjë. Zot, ti i ke dëgjuar lutjet e mia dhe të gjitha kohërat që të kam braktisur unë e di që ke qenë atje. Unë e di se djali juaj Jezu Krishti vuajti dhe vdiq në kryq për të hequr mëkatet e botës - botën time, mëkatet e mia. Atë ti dhe Biri yt më shpëtove si fëmijë, ti më dha atë shkëndijë, më ke mbajtur dorën për të bërë gjënë e duhur, unë e di shumë herë që kam bërë gjë të gabuar dhe ti ke qëndruar pranë meje.
 
Njerëzit dhe trashëgimia ime.
 
Robert Sherri
Zoti im, sa i madh je Arti
 
 
http://getbook.at/MGHG
 
Robert Sherri
Dirkbell
 
 
MB: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
 
Robert Sherri
Sanktumet e Brendshme të Imagjinatës sime
 
 
https://www.amazon.com.au/Inner-Sanctums-My-Imagination-Journey/dp/1913289648/ref=sr_1_1?keywords=crazy+bloody+yanks&qid=1588165416&s=books&sr=1-1
 
 
Robert Sherri
NOBODY’B HOME
 
http://www.amazon.com.au/dp/1912639270/
 
Robert Sherri
CROW DETECTIVE: NEW YORK, NEW YORK - NUK JAN POR JET NGA PAS
 
http://getbook.at/DCNYNY ende jashtë
 
 
Faqe interneti:
 
 
https://robert-sherriff-author-poet-actor-model-singer.com/