Robert Sherri Ky libër do të dalë në shitje në qershor GAZETARI fillon një herë e një herë…. Detective Crow – New York, New York.

 
Robert Sherri
 
Ky libër do të dalë në shitje në qershor
 
GAZETARI fillon një herë e një herë….
 
Detective Crow - New York, New York.
 
Pjesa Noir Thriller, pjesa Fantazi dhe pjesa Histori alternative e botës
Detective Crow përfshin një mori personazhesh të paharrueshme dhe tërheqëse.
Historia zhvillohet në rrugët mesatare të Nju Jorkut dhe një e ardhme ku njerëzimi jeton në bunkerë nëntokësor dhe robotë humanoidë ecin në tokë.
Ne zhvendosemi dinamikisht midis trillimeve shkencore, faktit historik dhe betejës së Detective Crow me nemesis Kapiten Neira.
 
 
robtsherriff871954@gmail.com
Më dërgoni me email Ju njoftoj kur libri është në shitje
                                                             
Metrosat janë të ndyra dhe të egra…
Shikoni New York nuk është për të gjithë. Shtë një vend i ndyrë dhe i ndyrë; ju mund të nuhatni erë e keqe të metrosë që ngrihen nëpër rrugët e qytetit, duke u tundur nëpër kanalet (grilat) në trotuaret.
Por ajo është lloji i qytetit tim që askush nuk ka thënë që ajo do të nuhasë bukur, të jetë e bukur. Jo, nuk e ke? Unë thjesht dua New York, New York gjithçka është aq e gjatë. Qiej të zi dhe të bardhë dhe gri….
 
 
Askush nuk është shtëpia
https://www.fishpond.com.au/Books/Nobodys-Home-Robert-Sherriff/9781912639335… DUHET
 
Libër-e-Libër në Mbretërinë e Bashkuar - https://www.amazon.com.au/dp/B07G9M4BQY/
USA-Paperback - http://www.amazon.com.au/dp/1912639270/
 
 
 
Robert Sherriff Autor i Dirkbell
 
USA: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
MB: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
 
 
 
Robert Sherriff Autor i Zotit tim, Sa i madh je Arti.
 
http://getbook.at/MGHG
 
MB: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
 
 
 
Robert Sherri Autor
Shenjtërat e Brendshme të Imagjinatës sime - Tanke të çmendura të përgjakshme - Udhëtimi Fillon.
 
 
 
https://www.amazon.com.au/Inner-Sanctums-My-Imagination-Journey/dp/1913289648/ref=sr_1_1?keywords=crazy+bloody+yanks&qid=1588165416&s=books&sr=1-1