ROBERT SHERRIFF AUTHOR OF - My God, How Great Thou Art —YOU CAN BUY MY BOOKS ANYWERE IN WORLD. ROBERT SHERRIFF—TO ALL MY FRIENDS IN AMERICA AND  INDIA ALL THE REST OF THE  WORLD PLEASE BUY MY BOOKS SO I CAN PAY MY FUNERAL COSTS. I AM 65. OR SEND MONEY TO 11 KYLIE CRESENT HILLBANK 5112 SOUTH AUSTRALIA. THIS IS NOT ONE OF THOSE CON JOBS. I HAVE ABOUT TWO YEARS LEFT TO LIVE I HAVE “ASBESTOS” PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, BUY MY BOOKS. PLEASE BUY MY BOOKS SO I CAN ALSO SET UP A FOUNDATION ACCOUNT FOR THOSE PEOPLE WHO ARE COMMITING SUICIDE EVERY YEAR TO MANY PEOPLE ARE TAKING THEIR OWN LIFES 11, 12, AND 13-YEAR-OLD BOYS AND GIRLS AND ADULTS WE NEED TO HELP THEM STOP THEM PLEASE BUY. Individuals with substance use disorders are also at elevated risk for suicidal – ICE. ROBERT SHERRIFF - My God, hoe groot is u JY KAN MY BOEKE ENIGE IN DIE WÊRELD KOOP.  Ek sterf van ASBESTOS. My lys van my kliënte “WAT MY BOEKE BEKOOP HET” ”KIM KARDASHIAN WEST” - “ELLEN DEGENERES” “Rihanna” “OPRAH WINFREY” - Angelina Jolie ”“ KEVIN COSTNER ” Zoti im, sa i madh je Arti. JU MUND T B Bini BLERJET E MY LIBRA TUAJ N IN BOT. Unë jam duke vdekur nga ASBESTOS. Lista e klientëve të mi "KUSH KA NDIKUAR LIBRI TY MY" "" KIM KARDASHIAN WEST "-" ELLEN DEGENERES "" Rihanna "" OPRAH WINFREY "- Angelina Jolie" "KEVIN COSTNER"
SHERRIFI ROBERT
ROBERT SHERRIFF AUTHOR OF - My God, How Great Thou Art —YOU CAN BUY MY BOOKS ANYWERE IN WORLD. ROBERT SHERRIFF—TO ALL MY FRIENDS IN AMERICA AND  INDIA ALL THE REST OF THE  WORLD PLEASE BUY MY BOOKS SO I CAN PAY MY FUNERAL COSTS. I AM 65. OR SEND MONEY TO 11 KYLIE CRESENT HILLBANK 5112 SOUTH AUSTRALIA. THIS IS NOT ONE OF THOSE CON JOBS. I HAVE ABOUT TWO YEARS LEFT TO LIVE I HAVE “ASBESTOS” PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, BUY MY BOOKS. PLEASE BUY MY BOOKS SO I CAN ALSO SET UP A FOUNDATION ACCOUNT FOR THOSE PEOPLE WHO ARE COMMITING SUICIDE EVERY YEAR TO MANY PEOPLE ARE TAKING THEIR OWN LIFES 11, 12, AND 13-YEAR-OLD BOYS AND GIRLS AND ADULTS WE NEED TO HELP THEM STOP THEM PLEASE BUY. Individuals with substance use disorders are also at elevated risk for suicidal – ICE. ROBERT SHERRIFF - My God, hoe groot is u JY KAN MY BOEKE ENIGE IN DIE WÊRELD KOOP.  Ek sterf van ASBESTOS. My lys van my kliënte “WAT MY BOEKE BEKOOP HET” ”KIM KARDASHIAN WEST” - “ELLEN DEGENERES” “Rihanna” “OPRAH WINFREY” - Angelina Jolie ”“ KEVIN COSTNER ” Zoti im, sa i madh je Arti. JU MUND T B Bini BLERJET E MY LIBRA TUAJ N IN BOT. Unë jam duke vdekur nga ASBESTOS. Lista e klientëve të mi "KUSH KA NDIKUAR LIBRI TY MY" "" KIM KARDASHIAN WEST "-" ELLEN DEGENERES "" Rihanna "" OPRAH WINFREY "- Angelina Jolie" "KEVIN COSTNER"
 
 
Robert Sherri
Zoti im, sa i madh je Arti.
 
Oh, Ati i Mëshirshëm, Zoti Zot, sa i fuqishëm je, sa i madh je Perëndia im i vetëm i vërtetë. Ju lutem, dëgjoni fjalët e mia, fjalët e një mëkatari dhe fjalët e pikëllimit. Sepse unë që, në shumë raste, ju kam mbyllur. Në ato kohë kam qenë i butë, i dobët dhe frikacak. Tani bie në shpatën time, në gjunjë. Zot, ti i ke dëgjuar lutjet e mia dhe të gjitha kohërat që të kam braktisur unë e di që ke qenë atje. Unë e di se djali juaj Jezu Krishti vuajti dhe vdiq në kryq për të hequr mëkatet e botës - botën time, mëkatet e mia. Atë ti dhe Biri yt më shpëtove si fëmijë, ti më dha atë shkëndijë, më ke mbajtur dorën për të bërë gjënë e duhur, unë e di shumë herë që kam bërë gjë të gabuar dhe ti ke qëndruar pranë meje.
 
Njerëzit dhe trashëgimia ime.
 
Robert Sherri
Zoti im, sa i madh je Arti
 
 
http://getbook.at/MGHG
 
Robert Sherri
Dirkbell
 
 
MB: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
 
Robert Sherri
Sanktumet e Brendshme të Imagjinatës sime
 
 
https://www.amazon.com.au/Inner-Sanctums-My-Imagination-Journey/dp/1913289648/ref=sr_1_1?keywords=crazy+bloody+yanks&qid=1588165416&s=books&sr=1-1
 
 
Robert Sherri
NOBODY’B HOME
 
http://www.amazon.com.au/dp/1912639270/
 
Robert Sherri
CROW DETECTIVE: NEW YORK, NEW YORK - NUK JAN POR JET NGA PAS
 
http://getbook.at/DCNYNY ende jashtë
 
 
Faqe interneti:
 
 
https://robert-sherriff-author-poet-actor-model-singer.com/