ROBERT SHERRIFF AUTHOR OF – My God, How Great Thou Art —YOU CAN BUY MY BOOKS ANYWERE IN WORLD. ROBERT SHERRIFF—TO ALL MY FRIENDS IN AMERICA AND INDIA ALL THE REST OF THE WORLD PLEASE BUY MY BOOKS SO I CAN PAY MY FUNERAL COSTS. I AM 65. OR SEND MONEY TO 11 KYLIE CRESENT HILLBANK 5112 SOUTH AUSTRALIA. THIS IS NOT ONE OF THOSE CON JOBS. I HAVE ABOUT TWO YEARS LEFT TO LIVE I HAVE “ASBESTOS” PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, BUY MY BOOKS. PLEASE BUY MY BOOKS SO I CAN ALSO SET UP A FOUNDATION ACCOUNT FOR THOSE PEOPLE WHO ARE COMMITING SUICIDE EVERY YEAR TO MANY PEOPLE ARE TAKING THEIR OWN LIFES 11, 12, AND 13-YEAR-OLD BOYS AND GIRLS AND ADULTS WE NEED TO HELP THEM STOP THEM PLEASE BUY. Individuals with substance use disorders are also at elevated risk for suicidal – ICE. ROBERT SHERRIFF – My God, hoe groot is u JY KAN MY BOEKE ENIGE IN DIE WÊRELD KOOP. Ek sterf van ASBESTOS. My lys van my kliënte “WAT MY BOEKE BEKOOP HET” ”KIM KARDASHIAN WEST” – “ELLEN DEGENERES” “Rihanna” “OPRAH WINFREY” – Angelina Jolie ”“ KEVIN COSTNER ”

ROBERT SHERRIFF AUTHOR OF – My God, How Great Thou Art —YOU CAN BUY MY BOOKS ANYWERE IN WORLD. ROBERT SHERRIFF—TO ALL MY FRIENDS IN AMERICA AND  INDIA ALL THE REST OF THE  WORLD PLEASE BUY MY BOOKS SO I CAN PAY MY FUNERAL COSTS. I AM 65. OR SEND MONEY TO 11 KYLIE CRESENT HILLBANK 5112 SOUTH AUSTRALIA. THIS IS NOT ONE OF THOSE CON JOBS. I HAVE ABOUT TWO YEARS LEFT TO LIVE I HAVE “ASBESTOS” PLEASE, PLEASE, PLEASE, PLEASE, BUY MY BOOKS. PLEASE BUY MY BOOKS SO I CAN ALSO SET UP A FOUNDATION ACCOUNT FOR THOSE PEOPLE WHO ARE COMMITING SUICIDE EVERY YEAR TO MANY PEOPLE ARE TAKING THEIR OWN LIFES 11, 12, AND 13-YEAR-OLD BOYS AND GIRLS AND ADULTS WE NEED TO HELP THEM STOP THEM PLEASE BUY. Individuals with substance use disorders are also at elevated risk for suicidal – ICE. ROBERT SHERRIFF – My God, hoe groot is u JY KAN MY BOEKE ENIGE IN DIE WÊRELD KOOP.  Ek sterf van ASBESTOS. My lys van my kliënte “WAT MY BOEKE BEKOOP HET” ”KIM KARDASHIAN WEST” – “ELLEN DEGENERES” “Rihanna” “OPRAH WINFREY” – Angelina Jolie ”“ KEVIN COSTNER ”

 
 
Robert Sherriff
My God, hoe groot is U. 2019 - KOOP AANLYN
O, genadige Vader, die Here God, hoe magtig u is, hoe groot is U my enigste ware God. Hoor my woorde, die woorde van 'n sondaar en die woorde van droefheid. Want ek wat u by baie geleenthede uitgesluit het. Ek was in daardie tye sagmoedig, swak en 'n lafaard. Ek val nou op my eie swaard, op my knieë. God, U het my gebede verhoor en al die kere dat ek U verlaat het, weet ek dat U daar was. Ek weet dat u seun Jesus Christus aan die kruis gely en gesterf het om die sondes van die wêreld weg te neem - my wêreld, my sondes. Vader u en u Seun het my as kind gered, U het my daardie vonk gegee, U het my hand vasgehou om die regte ding te doen, ek weet baie keer dat ek die verkeerde ding gedoen het, en U het by my gestaan.
Ek wil nie baie inligting oor myself gee nie. Kyk of u my gedagtes kan lees.
 
My lewe, my geloof, my vrou en my 6 kinders, 12 kleinkinders, 2 agterkleinkinders.
 
 
My God, hoe groot is U
 
http://getbook.at/MGHG
 
Robert Sherriff
Dirkbell
 
UK: https://www.amazon.co.uk/dp/1912639297/
 
Robert Sherriff
Die innerlike heiligdomme van my verbeelding
 
https://www.amazon.com.au/Inner-Sanctums-My-Imagination-Journey/dp/1913289648/ref=sr_1_1?keywords=crazy+bloody+yanks&qid=1588165416&s=books&sr=1-1
 
Robert Sherriff
Niemand van die huis nie
 
http://www.amazon.com.au/dp/1912639270/
 
Robert Sherriff
OPENBARE KRAG: NEW YORK, NEW YORK - NIE UIT MET XMAS NIE
 
http://getbook.at/DCNYNY
 
Webblad:
https://wordpress.com/block-editor/post/robert-sherriff-author-poet-actor-model-singer.com