Är jag så värdelös som samhället vill att jag ska vara?

ROBERT SHERRIFF-FÖRFATTARE KÖP ONLINE

Nej, du är en mycket vacker kvinna. Jag tycker att du är underbar. Jag fick en tatuering på min penis idag. Det är lite ömt. om du vill se det via e-post till John. Jag skickar ett foto till dig. Det står ditt namn. Skål Rob

Please buy my books I am dying of “asbestos” I have to pay my funeral costs. I am an Australian I am sixty-six years old. My second wife her name is Carol. We have been married forty years. I have six children, twelve grandchildren two great-grandchildren. I am a Poet, Model, Actor and singer and Song writer. I will go into the recording studio and record new songs next week. COVID-19, TITLE. If you hear songs by me let me know what you think? I have two more books I am writing at present good storylines. Please see story down the bottom of this document cheers Robert Lloyd Sherriff. My words on this site change for some reason if you see some words that are not spelt correct please email me cheers. To all my dear friends in India please buy these are really good reading.

कृपया मेरी किताबें मैं “अदह” मैं अपने अंतिम संस्कार की लागत का भुगतान किया है मर रहा हूं खरीदते हैं । मैं एक ऑस्ट्रेलियाई हूं मैं ६६ साल का हूं । मेरी दूसरी पत्नी उसका नाम कैरोल है । हमारी शादी को चालीस साल हो चुके हैं। मैं छह बच्चे हैं, बारह पोते दो महान पोते । मैं एक कवि, मॉडल, अभिनेता और गायक और गीत लेखक हूं । मैं रिकॉर्डिंग स्टूडियो में जाऊंगा और अगले हफ्ते नए गाने रिकॉर्ड करूंगा । COVID-19, शीर्षक। अगर तुम मेरे द्वारा गाने सुन मुझे पता है कि तुम क्या सोचते हो? मेरे पास दो और किताबें हैं जो मैं वर्तमान में अच्छी कहानी लिख रहा हूं । कृपया इस दस्तावेज़ चियर्स रॉबर्ट लॉयड शेरिफ के नीचे कहानी देखें । इस साइट पर मेरे शब्द किसी कारण से बदलते हैं यदि आप कुछ शब्द देखते हैं जो सही स्पष्ट नहीं हैं कृपया मुझे चियर्स ईमेल करें। भारत में मेरे सभी प्रिय मित्रों के लिए कृपया इन वास्तव में अच्छा पढ़ रहे है खरीदते हैं ।

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Jag undrar varför jag alltid ska behöva anpassa mig efter samhället och inte dem, i alla fall lite, efter mig. Varför är det så komplicerat att få rätt hjälp om man har både en NPF-diagnos och flera psykiatriska diagnoser? Habiliteringen hänvisar till psykiatrin och vise versa. Försäkringskassan hänvisar till försörjningsstöd (soc) och tvärtom. De verkar vilja sätta krokben för mig medvetet, eftersom de inte gör någonting åt problemet. Helt enkelt att vi faller mellan stolarna. Jag är knappast ensam om detta problem.

Habiliteringen har ju som bekant inga läkare. Trots det kan de flesta läkare inom psykiatrin inte tillräckligt om Aspergers syndrom/autism. En del blir feldiagnosticerade och felaktigt medicinerade. Eller som jag – övermedicinerad. För min del handlade det nog mycket om missförstånd i kommunikationen. Min Asperger-diagnos har varit känd sedan 1998/1999 Trots det verkar nästan ingen tro mig. Det är i stort sett alltid jag som måste anpassa mig…

View original post 150 more words